Category Archives: News

Mumajesi mund te jete zbulimi

Anxhelo Mumajesi, mund te jete zbulimi i ketij sezoni ne Superlige. Lojtari ka te dhena mjaft te mira dhe ne miqesore me Kamzen ka arritur te shenoj edhe gola shume te bukur.

Megjithate, mosha e re dhe mungesa e ekspriences do te bejne qe Mumajesi te derdhi shume djerse per te treguar vlerat e tij. Presim e shohim si do te rrjedhin ngjarjet ne vazhdimesi.