Category Archives: Players

Emri Mbiemri
Mendi MURRJA
Redon MIHANA
Rustem HOXHA
Gresild LIKA
Hektor IDRIZAJ
Lionel SAMBA
Eridon QARDAKU
Ardit ZIAJ
Jurgen DUSHKU
Artemis KUKAJ
Kledis HIDA

21 vjeçari Lionel Samba firmos me KF Bylis

Lojtari 21 vjeçar Lionel Samba ka firmosur me KF Bylis Ballsh.

Me eksperiencë në Francë dhe në Bullgari, lojtari Kongolezo-Francez i shtohet mbrojtjes së ekipit Ballshiot me synim përmbushjen e objektivave të fillimit të sezonit.

21 vjeçari Lionel Samba firmos me KF Bylis

?? Lionel Samba, 21 has signed with KF Bylis Ballsh.

Previously he has played in France and Bulgaria. He joins Bylis to help the team fulfil their annual objectives.

Picture: Andi Matraxhiu and Lionel Samba.

Gresild Lika firmos me KF Arberia

Gresild Lika firmos me KF Arberia, ne huazim nga ekipi i Bylis Ballsh per një periudhë 6 mujore. Lika, luan në pozicionin e sulmuesit të krahut. 23 vjeçari nga Shqipëria ështe pjesë e ligës Superiores Shqipëtare me ekipin e KF Bylis.

Ne urojme futbollistit Lika suksese me klubin e futbollit Arberia!

Andi Matraxhiu and Gresild Lika at KF Arberia

?? Gresild Lika signs with KF Arbëria- Official, on a loan transfer from FK BYLIS. Lika, 23 is a winger. We wish him best of luck with KF Arberia!

Picture: Andi Matraxhiu and Gresild Lika.

Players

Nr. Emeri Mbiemri

 

AB/001 Mendi MURRJA

 

AM/002 Masato FUKUI

 

AM/003 Redon MIHANA

 

AM/004 Rustem HOXHA

 

AM/005 Dusko DUKIC

 

AM/006 Ketrin FARRUKU

 

AB/007 Sebino PLAKU

 

AB/008 Eni IMAMI

 

AB/009 Marvi TURTULLI

 

AM/010 Gresild LIKA

 

AM/011 Entonio PASHAJ

 

AM/012 Anxhelo MUMAJESI

 

AM/013 Dmitri SIMONOV

 

AM/014 Niko ZISI

 

AM/015 Ergis MERSINI

 

AM/016 Igor CUKOVIC
AM/017 Mishel KITA

 

AB/018 Blerim KOTOBELLI

 

AM/019 Majkel PECI

 

AB/020 Hektor IDRIZI

 

AM/021 Albi KOLDASHI

 

AM/022 Alvaro BISHAJ

 

AM/023 Donald RAPO

 

AB/024 Ilir AVDYLI