Bakaj drejte Bjellorusise/ Bakaj transferring in Belarus

Elis Bakaj eshte prane tranferimit ne kampionatin bjellorus me skuadren Shaktjor Soligors. Agjensia EFA ka siguruar cdo dokumentacion fal bashkepunimit te mire me drejtuesit e KF Kukesit. Bakaj diten e merkure do te mberrije ne Bjellorusi dhe pasi te kryej vizitat mjekesore gjithcka do te jete e perfunduar.

Elia Bakaj is close to transferring in Belarus championship to Shakhtyor Soligorks team . EFA Agency has secured all the documents thanks to good collaboration with the KF Kukesi. On Wednesday Bakaj will arrive in Belarus and after the medical tests, everything will be finalized.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *