Category Archives: News

EFA e hapur per bashkepunim me te gjithe lojtaret

Agjensia jone e menaxhimit EFA eshte e hapur dhe mirepret bashkepunimin me te gjithe lojtaret profesionist, por edhe grupmoshat.

Ajo qe ne garantojme eshte:

  1. Seriozitet ne pune.
  2. Gjetja e mundesise per nje prove disa ditore brenda dhe jashte Shqiperise.
  3. Mundesi direkte per kontrat ne klube te Kategorise e Pare dhe Superiore ne Shqiperi dhe jashte saj.
  4. Kontroll te kontrates ne momentet e firmes.
  5. Perkujdesje ndaj klinetit per datat e rrogave ne vazhdimesi.
  6. Perkrahje e klientit ne momente te ndryshme veshtiresie.
  7. Ndjekja ligjore e kontrates ne rast moszbatimi dhe respektimi e klubeve.
  8. Trajtim personal te futbollisteve psikologjik, por edhe fizik.