21 vjeçari Lionel Samba firmos me KF Bylis_featureimage

21 vjeçari Lionel Samba firmos me KF Bylis

Lojtari 21 vjeçar Lionel Samba ka firmosur me KF Bylis Ballsh.

Me eksperiencë në Francë dhe në Bullgari, lojtari Kongolezo-Francez i shtohet mbrojtjes së ekipit Ballshiot me synim përmbushjen e objektivave të fillimit të sezonit.

21 vjeçari Lionel Samba firmos me KF Bylis

?? Lionel Samba, 21 has signed with KF Bylis Ballsh.

Previously he has played in France and Bulgaria. He joins Bylis to help the team fulfil their annual objectives.

Picture: Andi Matraxhiu and Lionel Samba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *