Elis Bakaj firmos me Kukesin!

Elis Bakaj eshte futbollist i skuadres se Kukesit. Ky transferim eshte kryer nga kompania E.F.A dhe te pranishem kane qene edhe perfaqesuesit tone Florin Biba, Andi Matraxhiu dhe avokati z. Edmond Selimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *