Dy ruset behen kamzalinje

Skuadra e Kamzes ka afruar edhe dy lojtaret rus Dmitri Simonov dhe Khasan Khatsukov.  Agjensia E.F.A mundesoj keto tranferime ku lojtaret, te dy ne moshen 22 vjecare, shikohen nje investim i mire per klubin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *