Olsi Teqja firmos me Shkendijen e Tetoves

Olsi Teqja, ish-lojtari i Tiranes arriti nje akord 2-vjecar me ekipin e Shkendijes se Tetoves. Agjensia E.F.A ka arritur te kryej me sukses kete transferim me dy perfaqesuesit Andi Matraxhiu dhe Florjan Biba. teqja

Olsi Teqja eshte pritur ne menyre fantastike nga drejtuesit e Shkendijes. Tashme Teqja eshte bashkuar me ekipin drejte Sllovenise ku do te vazhdoj pergatitjet ne kuader te sfidave ne Europa League.

E.F.A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *