EFA takim me Ronaldinjon!

Perfaqesuesit e EFA Andi Matraxhiu dhe Florjan Biba kane qene te pranishem ne nje eveniment ne Lece te Italise te ftuar nga miku i tyre Fabio Cordella. Ne kete aktivitet eshte programuar nje takim me yllin e futbollit, brazilianin Ronaldinjo.

Gjithashtu biseda per bashkepunimin ne futboll ka patur edhe me Roberton, vellain e Ronaldinjos, menaxher i suksesshem. Por edhe Fabrizio Micolli ishte nje tjeter personazh qe eshte takuar me  agjensine tone kur eshte folur per nje bashkepunim te mundshem ne te ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *