Fabio Cordella ne Shqiperi

Fabio Cordella, miku i agjensise sone ka mberritur ne Tirane ne nje vizite 2 ditore. Ne nje darke te organizuar me gazetar dhe futbollist, eshte folur per bashkepunime ne boten e futbollit dhe gjithashtu ne veren e njohur Fabio Cordella Cantine, e cila shume shpejte do te mberrije ne Shqiperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *