Ish-kapiteni i Teutes firmos me kampionet

Rustem Hoxha, ish-kapiteni Teutes se Durresit ka firmosur nje kontrat 1 vjecare me ekipin e Kukesit. Kampionet do te nisin direkte sfiden Europiane ndaj Sherif Tiraspol te Moldavise.

Ne kete transferim Agjensia EFA ishte e pranishme me perfaqesuesin e saj Florjan Biba.flori dhe rusta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *