Tag Archives: Lionel Samba

21 vjeçari Lionel Samba firmos me KF Bylis

Lojtari 21 vjeçar Lionel Samba ka firmosur me KF Bylis Ballsh.

Me eksperiencë në Francë dhe në Bullgari, lojtari Kongolezo-Francez i shtohet mbrojtjes së ekipit Ballshiot me synim përmbushjen e objektivave të fillimit të sezonit.

21 vjeçari Lionel Samba firmos me KF Bylis

🇬🇧 Lionel Samba, 21 has signed with KF Bylis Ballsh.

Previously he has played in France and Bulgaria. He joins Bylis to help the team fulfil their annual objectives.

Picture: Andi Matraxhiu and Lionel Samba.